Canals

La força d'un grup

L'Econòmic

Rigor atractiu

La secció estel·lar de la publicació és Focus, en la qual es fa la dissecció d'un tema d'actualitat, i ocupa les pàgines que obren el setmanari i encapçala la portada

Un dels objectius de L'Econòmic és triar continguts que siguin d'interès. Però no només això, sinó que té molta cura del tractament, l'enfocament i, finalment, la presentació de cada reportatge. La bona comunicació és la fórmula més adequada per transmetre allò que s'explica. Per això es va decidir que tant la portada com les pàgines interiors de la publicació havien de tenir, a més d'un contingut excel·lent, una bona targeta de presentació, un bon disseny. La creativitat i el contingut visual defineixen la quinzena de portades elaborades fins ara, així com el conjunt de reportatges. Només cal mirar les imatges que il·lustren aquestes ratlles per fer-se una idea de com arriben a estar-ne orgullosos els membres de l'equip redaccional, perquè intenten fer la feina amb previsió, raonant molt les decisions que es prenen, amb l'objectiu de lligar el contingut del text amb les imatges per aconseguir un resultat òptim a l'hora de llegir el tema. Perquè no es tracta només de fer un dibuix o una fotografia espectacular, sinó de conjugar tots els elements, lletra, fotografia, gràfic, il·lustració, etc., amb allò que es vol transmetre a la persona que agafa la publicació per llegir-la cada dissabte si n'és subscriptor o si compra l'Avui o El Punt, publicacions a través de les quals es distribueix L'Econòmic des del juny.

L'Econòmic ha parlat de com s'adapta una empresa, de com tirar endavant en plena crisi, de la reforma laboral, de si obtenir la independència seria rendible per als catalans, de com ens afectarà la reforma de les pensions o de si les vendes a través d'internet s'estan estancant o van a més, així com de les fusions de les caixes. I continuarà presentant cada setmana temes en profunditat perquè el lector conegui millor les empreses de casa, les seves problemàtiques i les novetat amb vista al futur. Però L'Econòmic també fa setmanalment entrevistes a dues pàgines als responsables de les institucions econòmiques, empresaris i experts. I explica les novetats de les pimes i les tendències en els sectors d'activitat econòmica clau de Catalunya. I parla de les normatives que afectaran les empreses, de la borsa i, fins i tot, dels temes econòmics que han estat notícia a través dels segles. L'economia té molta història!

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.