Canals

La força d'un grup

Catalonia Today

Catalunya en anglès

Un nou perfil de ‘guiri', molt allunyat del tòpic del resident a la Costa Brava, demana informació sobre Catalunya en llengua anglesa

L'idioma és una eina imprescindible en un món cada cop més interconnectat. Catalonia Today és una valuosa eina d'aprenentatge i millora

Notícies en anglès
des d'un punt de vista català”, és el leitmotiv
de la revista

Catalonia Today és una revista d'informació general en llengua anglesa que té l'estrany privilegi de ser l'única publicació del grup no escrita i pensada en català. Respon a una doble raó de país: explicar Catalunya als estrangers i millorar el nivell d'anglès dels catalans.

La visió dels estrangers sobre Catalunya està sovint condicionada per la visió distant dels corresponsals estrangers establerts a Madrid. Catalonia Today acosta una visió catalana del món als residents estrangers, que responen a un nou perfil: joves, investigadors, professionals, directius que són destinats a Catalunya per períodes curts, d'entre 6 i 24 mesos. No llegeixen en català, però volen saber què passa a Catalunya i llegeixen Catalonia Today.

D'altra banda, l'aprenentatge i la millora de la llengua anglesa ja és una necessitat indiscutible en el segle XXI. Catalonia Today afavoreix la comprensió lectora, per tractar de temes, llocs i personatges que són familiars per al lector, cosa impossible de trobar en publicacions estrangeres.

El servei de podcasts potencia encara més la utilitat de la revista. Els arxius d'àudio que es poden descarregar del web i de la botiga en línia iTunes permeten escoltar els autors llegint amb veu clara els seus propis articles i columnes d'opinió.

Un equip de redactors i col·laboradors provinents d'Anglaterra, Gal·les, els Estats Units i fins i tot Nova Zelanda, escriuen amb un llenguatge i un estil de la més pura tradició periodística anglosaxona, però amb un coneixement exhaustiu de la realitat catalana. Els subscriptors de l'Avui i El Punt, així com estudiants i professors, gaudeixen de condicions especials per rebre la revista a casa cada mes.

4.000
descàrregues
és la mitjana mensual del servei de ‘podcasts', que permet llegir i escoltar alhora una selecció dels continguts de la revista
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.