Canals

La força d'un grup

El Club del Subscriptor

El vostre club

El Club del Subscriptor va néixer al 1993 per premiar la fidelitat dels lectors d'El Punt i és el gran sistema de promoció del diari

A partir de gener, els subscriptors de l'Avui també tindran aquest servei

Són d'àmbit cultural, esportiu i oci per a un públic familiar que sobretot tria el cinema

El Club del Subscriptor és la gran eina que tenim per premiar la vostra fidelitat. És un projecte que va néixer al setembre de 1993 i que després de divuit anys ha consolidat la seva oferta a través de promocions gratuïtes o bé a meitat de preu amb el 2x1. Aquest tipus d'oferta ens satisfà molt perquè és un tret diferencial molt important respecte als clubs d'altres mitjans. El primer objectiu del club és que el lector pugui rendibilitzar la seva subscripció ja que, si periòdicament fa servir la targeta, gairebé pot cobrir el cost anual de subscripció.

En tots aquests anys, el club ha fet un tipus d'ofertes centrades en dos grans àmbits, El Punt de les comarques gironines i el El Punt de les comarques barcelonines i tarragonines de manera conjunta. I com a novetat important, cal destacar que a partir de gener s'ampliaran les ofertes del club amb l'Avui. Dels 13.012 subscriptors d'El Punt es passarà a gestionar un volum de 26.297, amb la suma global. Més subscriptors, més ofertes i més vocació de servei.

Segons les dades dels darrers vuit anys, el departament ha arribat a oferir de mitjana anual 61.278 serveis, amb un total de 490.223. Les ofertes se centren en tres grans àmbits, el cultural, l'esportiu i l'oci, amb una predilecció dels usuaris de la targeta pel cinema. Entre les preferències també hi ha futbol, bàsquet, teatre, concerts, museus, fires tradicionals, festivals d'estiu, forfets d'esquí i parcs aquàtics.

Hi ha tres maneres per als subs-criptors d'accedir a les ofertes: a través del telèfon 902 22 10 10 (de dilluns a divendres de 8 a 14 h i de 16 a 18 h), a través dels 1.600 punts de Servi Caixa i directament amb la targeta als recintes que s'ofereixen.

61.278
serveis
de mitjana anual són els que ha ofert el club en els darrers vuit anys, amb un total de 490.223.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.