Sense - Avui

L'estat del camp enfronta la Unió Esportiva la Palma amb l'Ajuntament

Es queixen de la inseguretat de les instal·lacions. L'Ajuntament de la Palma de Cervelló afirma que ja han començat les obres per reparar els desperfectes, algun dels quals causats per la ventada del gener. Admeten que actualment fan un manteniment mínim de l'espai perquè ha de ser traslladat a mitjà termini

La Unió Esportiva la Palma està en conflicte amb l'Ajuntament de la Palma de Cervelló des de fa temps pel mal estat del camp municipal. La junta directiva es queixa que els seus equips, federats en diverses categories, s'enfronten cada dia amb unes instal·lacions "destrossades".  "L'Ajuntament fa mesos que juga amb la seguretat dels nostres fills amb aquest estat  lamentable del camp", explica Santiago Sanvicens, membre de la junta directiva del club.

L'Ajuntament, que té previst construir un camp nou quan s'executin els plans urbanístics que faran créixer el poble, argumenta que, fins que arribi aquest moment, farà un "manteniment mínim" de les instal·lacions actuals.

Sanvicens, que també és entrenador i el pare d'un dels nens que practiquen futbol al camp, explica que des de fa mesos, les "tanques metàl·liques del voltant del camp estan doblegades" i que les porteries, que són de ferro, estan rovellades "pel punt on s'enganxa la cadena que les subjecta a la paret". Apunta que a això s'hi afegeix el mal estat dels vestidors, que a més d'estar bruts, tenen les rajoles de terra trencades i els desguassos de les dutxes "rovellats i malmesos".

El membre de la junta denuncia també l'estat de l'entrada del camp, esfondrada des del temporal de gener per la caiguda d'un pi. "De moment l'únic que ha vingut a fer l'Ajuntament són fotos de les destrosses" afegeix.

Tanmateix, el tècnic d'esports de l'Ajuntament de la Palma, Roger Solé, apunta que les reformes de les destrosses "van començar fa temps, però avancen lentament perquè no es pot arreglar tot a l'hora". Explica que el motiu de fer només "un manteniment mínim" d'aquest camp és perquè  se'n construirà un altre d'aquí uns anys. El tècnic afegeix que el camp està "perfectament, excepte una de les tanques metàl·liques" i que les instal·lacions estan "bé". Pel que fa a la higiene dels vestidors, apunta que "des que el club de Corbera també utilitza el camp, mentre reforma les seves instal·lacions, els vestidors es netegen cada dia" .

 

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.