Sense - Sortim

La recepta

Mar i muntanya al plat

D.O. VIC aprofita la important producció porcina d'Osona per incorporar a la seva cuina de mercat uns moderns peus de porc desossats i farcits

Aquesta tar­dor farà vuit anys que el cui­ner Toni Cru­ells, amb una àmplia experiència culinària a ciu­tats com Bar­ce­lona, París i Tòquio, i la som­me­lier Núria Febrer van obrir el res­tau­rant D.O. Vic al cor de la capi­tal oso­nenca. Des de lla­vors ofe­rei­xen als cli­ents cuina de mer­cat, “la de tota la vida, la de les àvies, però amb un to de moder­ni­tat”, diu Febrer. Per això els seus peus de porc no són els con­ven­ci­o­nals, sinó que els pre­sen­ten desos­sats i far­cits. D.O. Vic ofe­reix menú diari i carta, per dinar o sopar. També tenen una àmplia carta de vins per pren­dre-hi una copa.

Recepta: Peus de porc sense feina farcits amb morro de bacallà i bolets.
D.O. Vic. Carrer St. Miquel dels Sants, 16. Vic.
INGREDIENTS:
Peu de porc, morro de bacallà, sofregit, tela de porc, bolets i galeta d'ametlla.
Menjador del restaurant D.O. Vic, amb capacitat per a 35 comensals. A més de menjar-hi també s'hi poden degustar vins catalans i de la resta de l'Estat espanyol.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.