Comunicació

el punt avui tv

divendres de xerrades en anglès

Ketevan Kemoklidze passa per ’The English Hour’ abans del Lied Festival

Nicole Millar entrevista la mezzosoprano georgiana establerta a Barcelona

Aquí teniu el resum i el vídeo de l’espai ’Small talks’ que s’ha emès aquest divendres

  • VÍDEO: Vídeo de l'espai 'Small Talks', emès aquest divendres a El Punt Avui TV. El Punt Avui TV

Nicole Millar, conductora de l’espai Small Talks, dins The English Hour, ha rebut al programa d’aquest divendres la mezzesoprano Keteven Kemoklidze; una de les figures més destacades dins el món de l’òpera.

Ketevan va néixer a Geòrgia; país que li “va transmetre la passió per la música”. Explica que “allà tothom canta, i a totes hores”. Però la destresa amb què ella ho feia no va passar desapercebuda, i de ben jove va començar a treballar la veu per poder convertir-la en l’eina clau de la seva professió.

Va ser admesa a l’Acadèmia del Teatro alla Scala sense necessitat de fer examen d’admissió. I el progrés l’evidencien guardons com l’Operalia de Placido Domingo, el Concourse International de Chant de la Ville de Toulouse, la Competició Vocal Internacional E. Obraztsova a Saint-Petersburg, entre molts altres.

Ara viu a Barcelona amb el seu marit i el seu fill. Però la seva trajectòria musical segueix creixent. Aquest 6 d’octubre actuarà a la Capella de Santa Àgata (Plaça del Rei s/n), ja que forma part de la programació del Lied Festival Visctoria de los Angeles.

Recupera l’entrevista, que s’ha emès aquest divendres a les 17.00h, per saber més sobre Ketevan Kemoklidze.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia