Comunicació

via europa a el punt avui tv

El referèndum de l’1-O arriba a Brussel·les

El ’Via Europa’ d’aquest divendres parla amb tres dels 48 diputats que van signar una carta per demanar a Mariano Rajoy menys repressió i més diàleg amb Catalunya

El programa s’emet aquest divendres a les 19.00 hores i també es pot veure al web

  • VÍDEO: Vídeo del programa 'Via Europa' d'aquest divendres. El Punt Avui Televisió

Finalment la carpeta catalana ha caigut sobre la taula de la Unió Europea (UE). Els periodistes internacionals pressionen cada dia més la Comissió Europea (CE) pels seus silencis davant l’actuació de l’Estat espanyol per impedir el referèndum.

Al Via Europa d’aquest divendres parlem del referèndum amb Molly Scott, Izaskun Bilbao i Jordi Solé, tres dels 48 eurodiputats que van firmar una carta a Mariano Rajoy en què li demanen que “aturi immediatament” les “accions repressives” contra Catalunya i obri “un diàleg polític”.

També analitzarem com la Unió Europea i les seves institucions estan reaccionant a aquest conflicte amb els periodistes Lorenzo Consoli i Georg von Harrach, el president del Centre Maurits Coppieters, Xabier Macias, i l’assessor de l’eurodiputat Ramón Tremosa, Aleix Sarri.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia