El periodista Josep Pernau rep el premi d'honor en la festa de la comunicació local

Ràdio Mataró, TV Lleida i «L'Extra», entre els premiats

La gala d'entrega de la 29a edició dels premis de la Comunicació Local, que organitza la Diputació de Barcelona, es va celebrar ahir al vespre al teatre Àtrium de Viladecans i hi van assistir unes 400 persones. Aquest any s'havien presentat més de 150 candidatures als premis, que estan dotats cadascun amb 12.000 euros.

Premsa.

El premi Tassis-Torrent de premsa local i comarcal a la millor iniciativa periodística va ser per L'Extra, una publicació gratuïta setmanal del Baix Penedès, l'Alt Penedès, el Garraf, l'Anoia i el Baix Llobregat Nord, i el Tassis-Torrent al millor treball periodístic, per Sèrie d'articles sobre la integració dels nouvingut als barris de Barcelona, de Jesús Martínez, publicat a La veu del carrer, de la federació d'AAVV de Barcelona.

Ràdio.

El Rosalia Rovira al millor programa de ràdio municipal es va concedir a Paraulofòbia de Ràdio Mataró i el nou premi Diputació a un programa de ràdio municipal a nivell estatal, a De este a oeste, de les Emissores Municipals d'Andalusia.

Televisió.

El premi Miramar de televisions locals va recaure aquest any a Esport base, de Televisió de Lleida.

Altres.

El premi Arrel de butlletins municipals va ser per La veu de Montcada, de l'Ajuntament de Montcada i Reixac, i el premi Innova a la millor iniciativa en el camp de les tecnologies de la informació, per a Masquefa sense fils, de l'Ajuntament de Masquefa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.