El programa «Aldaia en emergència» finalista als Premis de la Comunicació Local de la Diputació de Barcelona

Una trobada amb emissores locals de tota Espanya on també s'ha demanat més informació sobre la nova llei d'audiovisual

El programa d'Aldaia Ràdio 98.2 FM «Aldaia en emergència» que es va emetre amb motiu de les fortes pluges esdevingudes en setembre de 2009 optava al premi. El matí del 28 de setembre, després de dies de fortes tempestes i una nit especialment virulenta, la nostra emissora municipal es va convertir en la veu més forta en meitat de la tempesta. Totes les unitats mòbils es posaren en marxa i es convertirem en el mitjà que, en directe, narrava totes les evolucions de la situació de preemergència per donar a la població tota la informació necessària amb rigorositat, claredat i sense alarmismes.

Aldaia Ràdio 98.2 FM competia amb el guanyador i d'altres dos emissores municipals espanyoles, com ara, l'espai «Açò no és Sicília» d'Ona Mallorca, «Son do chafaris» de les Emissores municipals gallegues. La Gala va celebrar-se aquest divendres 19 de març a l'Auditori Atrium de Viladecans en Barcelona, va estar conduïda pels periodistes: Sergi Mas, conegut per ser l'imitador del President de la Generalitat de Catalunya, José Montilla, al programa «Polònia» de TV3 i Glòria Trullàs, presentadora d'informatius esportius a la Xarxa de Televisions Locals i a ella va assistir la directora de la nostra emissora, Pilar Moreno.

El Jurat conformat per persones de reconegut prestigi en l'àmbit de la comunicació que ha decidit finalment premiar l'espai «De Este a oeste» emés per les emissores municipals andaluses, EMA.

A aquesta edició número 29 dels Premis de la Comunicació Local s'han presentat 151 candidatures que han optat als 72.000 euros amb que estava dotat el pressupost dels importants guardons.

La trobada ha servit per debatre la llei general de comunicació audiovisual, que preveu un pla de digitalització per al sector, i per posar en comú diferents eines ja existents que faciliten la tasca en aquest sentit. Els responsables de les diferents emissores locals de tot Espanya, entre elles COM Ràdio, hem posat damunt la taula com cal treballar per compartir continguts entre totes les emissores de proximitat.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.