«Ventdelplà» s'acomiada de Breda

La sèrie roda les últimes seqüències al poble ambientades en la «festa major»

La festa major de Ventdelplà se celebrarà al juliol i servirà per cloure, després de cinc anys, la telenovel·la de Diagonal TV i TV3 que ha manllevat a la localitat de Breda els seus escenaris naturals. La festa major fictícia que es va rodar dilluns va mobilitzar 27 actors de la sèrie, 60 figurants de Breda i més de 180 fans que, a través d'una crida feta a la xarxa social Facebook, van acudir a la cita. Els actors, envoltats dels seguidors incondicionals de la sèrie i gent del poble que han estat actors ocasionals, van gaudir de la festa ballant al ritme de l'Orquestra Malavella. Entre d'altres cançons, es van interpretar temes clàssics de les festes majors: El ball del fanalet, El ball de rams i el Quan, quan, quan.

Al rodatge de la festa major hi van participar, entre altres actors, en Jordi (Abel Folk) i la Nuri (Anna Barrachina), en Ramiro (Boris Ruiz) i la Marcela (Isabel Rocatti), la Berta (Rosa Gàmiz) i l'Enric (Pablo Derqui), i la Isona (Georgina Latre) i en Biel (Carlos Cuevas). Tot i el fred que feia i la pluja que havia caigut al llarg del dia a Breda, les protagonistes de la telenovel·la vestien d'estiu, ja que la festa major transcorre al juliol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.