Una granja, un llibre i música, al sumari de «Viure al País»

El programa televisiu en català Viure al País que emetrà France 3 aquest diumenge, 18 d'abril, inclourà tres reportatges. El primer, titulat La granja de la felicitat, recull l'evolució d'una masia creada a Argelers fa 8 anys, i que es dedica a acollir animals vells, abandonats o maltractats. El reportatge Vallespir de la meva infantesa presenta el llibre de Marcel Arnaudies en què l'autor recull els records i els fragments de vida de la seva joventut. Finalment, el tercer reportatge (una redifusió el 22 de novembre del 2009), tracta de l'experiència musical sorgida de la col·laboració entre Raphaël Dumas, DJ Electro, el grup de Rock The Primaveras i la Cobla Mil·lenària: una vintena de músics que combinen el tible, el flabiol o la tenora amb la música electrònica.

El programa s'emet aquest diumenge a dos quarts de dotze del migdia i es pot veure també via internet a www.france3.fr a l'apartat Migdia-Pirineus i Llenguadoc-Rosselló.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.