Comunicació

Jordi Grau, nou president del CPC a Girona

Forma part de la candidatura de Joan Maria Morros, que repeteix com a degà

El periodista saltenc Jordi Grau, que va estar vinculat durant molts anys a aquest diari i en va dirigir l’edició gironina, és el nou president de la Demarcació de Girona del Col·legi de Periodistes de Catalunya (CPC) en substitució de Joan Ventura, que ha assumit el càrrec durant vuit anys. De fet, Grau ja formava part, com a vicepresident, de la junta encapçalada per Ventura.

Jordi Grau forma part de la llista Som Periodisme, l’única presentada a les eleccions, que encapçala l’actual degà del CPC, Joan Maria Morros (Igualada, 1970), el qual continuarà en el càrrec quatre anys més. Núria de José (Barcelona), Esteve Giralt (Tarragona), Laura Alcalde (Lleida), Mar Martí (Catalunya Central) i Josep Baubí (Terres de l’Ebre) són la resta de presidents de les juntes de demarcació. La junta presidida per Grau a Girona es completa amb Susanna Quintana, vicepresidenta; Rosa Gil, secretària; Òscar Pinilla, tresorer, i Elisabet Don i Jordi Ribot com a vocals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia