Comunicació

La CCMA celebra que s’ha duplicat el consum de vídeo a les seves xarxes

S’arriba als 94 milions de visualitzacions cada mes a Youtube, Instagram i Tik Tok, segons la presidenta de la Corporació

La nova estratègia digital de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals comença a donar resultats. Segons les dades facilitades per la presidenta de la CCMA, Rosa Romà, s’ha “duplicat el consum de vídeo a les xarxes”, arribant als 94 milions de visualitzacions cada mes a Youtube, Instragram i Tik Tok. Romà ha comparegut al Parlament per explicar les claus de la nova estratègia per posicionar el català a l’entorn digital i entre els joves. Ha destacat que ja ha començat a donar “bons resultats i creixements sostinguts d’audiència a l’entorn digital aquesta temporada”. De les dades també destaca que les plataformes pròpies de la CCMA sumen prop de 17 milions mensuals de reproduccions, segons l’agència ACN. Les reproduccions de vídeo han augmentat un 23% respecte a l’inici de la temporada i les d’àudio, un 20% en plataformes externes com Spotify o Apple Podcast.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia