Comunicació

‘Viure al país' aquest diumenge a France3

Com cada mes, tres reportatges componen el programa de Viure al país. Per aquesta edició, els temes tractats seran respectivament l'associació ADOT 66, una entrevista a Hélène Teixidor i un retrat de Gerard Paris.

L'ADOT 66 milita per la donació d'òrgans i de medul·la des de fa 20 anys. Creada a Arles de Tec, l'ADOT 66 intervé a cada donació de sang, en les escoles d'infermeres, els col·legis i liceus. La càmera ha seguit durant dos dies els membres de l'associació per explicar la seva tasca i les seves motivacions.

Hélène Teixidor és la directora de l'Institut Cooperatiu del Vi (ICV), entitat nascuda després de la darrera guerra mundial pel conjunt de les cooperatives de Catalunya Nord, amb el propòsit de disposar del seu propi laboratori d'anàlisis per a la milloria de la qualitat dels seus vins. Pilar de la producció vinícola local, l'ICV ha d'enfrontar-se a un context de crisi del consum que fa patir tot el sistema cooperatiu: enguany, la Cambra d'Agricultura ha rebut un nombre rècord de demandes d'arrancament de vinyes.

Gira que giraràs és un reportatge dedicat a Gerard Paris, una d'aquestes persones que se'n diu un “original”. Apassionat d'ecologia, de ciències i de tota mena de muntatges i bricolatges, aquest habitant del Soler és obsessionat per la forma rodona i el moviment perpetual. Ha obert a l'equip de France3 les portes del seu univers particular. A 73 anys, ha conservat una ànima d'infant.

Diumenge, 31 d'octubre del 2010, France3 a 11.30 h.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.