Comunicació

El zàping

‘Banda ampla', el programa intermitent

És un programa de servei públic i hauria de ser més cuidat per TV3

Fa uns dies parlava de la paciència dels espectadors d'Infidels respecte als canvis horaris de la sèrie. Hi ha, però, un programa que fa més salts a la graella de TV3: Banda ampla. L'espai de debat de Lídia Heredia no és que vagi canviant de dia d'emissió cada dos per tres, però sí que hi ha moltes setmanes que no s'ofereix. Li ha tocat la franja dels dimecres a la nit, i quan hi ha lliga de campions o bé s'emet tardíssim o bé cau de la programació. És un problema que ha tingut des dels seus inicis –es va estrenar justament la mateixa temporada que TV3 va començar a emetre la màxima competició del futbol europeu–, però abans només se li endarreria l'horari si coincidia amb els partits; ara, moltes vegades directament desapareix.

Banda ampla és un espai de servei públic, un programa que dóna sentit a la missió de TV3 i que hauria de ser més cuidat per la cadena. Ja sé que no és un programa de grans audiències i que a priori sembla més fàcil de suprimir que d'altres de gran públic. Sempre hi haurà d'haver algun espai que li toqui el dimecres i que hagi de cobrir el buit quan no hi ha futbol i sacrificar-se quan sí que n'hi ha. També li passa ara mateix a Caçador de bolets. Aquest, però, és un programa trimestral i considero més greu el cas de Banda ampla, que és un espai anual i, per concepte, hauria de ser dels pesos estructurals de la graella. Se li hauria de buscar un horari més estable. Paradoxalment, demà passat que moltes cadenes suspenen la graella habitual perquè és festiu, TV3 sí que emetrà Banda ampla després del partit.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.