Comunicació

‘Crackòvia' serà l'eix del Cap d'Any de TV3

Crackòvia, el programa de més èxit actualment de la graella de TV3, serà el gran protagonista de la nit de Cap d'Any de la cadena catalana. Una edició especial de l'espai de gags esportius creada expressament per a l'ocasió s'ocuparà d'obrir la nit; els personatges de Crackòvia i Polònia seran els fils conductors del gran programa especial musical –que serà un resum de les actuacions dels anteriors especials de Cap d'Any de la dècada i en què també participaran els presentadors de TVC enviant felicitacions i desitjos de futur–, i sobretot l'actor Jordi Ríos, caracteritzat en el seu personatge de Carles Puyol de Crackòvia, serà l'encarregat de presentar les campanades juntament amb la reportera de l'equip de fórmula 1 de TVC Laia Ferrer.

Des de la Pobla de Segur

Després de quatre anys oferint les campanades des de la Torre Agbar de Barcelona, TV3 torna a partir d'aquest any a apostar per aproximar-se al territori i recórrer el país per retransmetre el canvi d'any. Així, el comiat del 2010 i la benvinguda al 2011 es farà des de la Pobla de Segur. Concretament, les campanades seran des de la plaça de la Casa Mauri d'aquesta població del Pallars Jussà, un edifici modernista que és la seu de l'ajuntament. Serà en directe i s'emetrà també en alta definició pel canal TV3 HD.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.