Comunicació

Cap d'Any: riure i ball

La majoria de cadenes mantenen la tradició d'acomiadar l'any actual amb humor i rebre el nou amb música

‘Polònia' i ‘Crackòvia' seran els protagonistes a TV3, que farà les campanades des de la Pobla de Segur

Les grans cadenes de televisió segueixen fidels majoritàriament al còctel de Cap d'Any de cada any: espais d'humor per dir adéu a l'any que s'acaba i, després de les campanades, benvinguda musical a l'any que comença.

TV3

Obrirà la nit una edició especial de Zona zàping (21.50 h) i després, com els últims anys, hi haurà el resum del millor de l'any de Polònia, en l'especial Collita 2010 (22.25 h). I de Polònia a Crackòvia, que serà el gran protagonista de la nit amb un nom propi: Puyol. Hi haurà un especial de l'espai humorístic esportiu, Crackòvia Cap d'Any (23.15 h), en què es veurà com Puyol (Jordi Rios) i Piqué (Òscar Garcia) s'escapen al món real per fer les campanades de TV3 amb la periodista d'esports Laia Ferrer. En el seu periple trobaran diversos personatges del món real, inclòs el Carles Puyol de veritat.

Finalment, poc abans de mitjanit Jordi Rios caracteritzat de Puyol i Laia Ferrer presentaran les campanades des de la plaça de la Casa Mauri de la Pobla de Segur.

I després de les campanades, l'especial musical Cap d'Any x 10 (00.05 h), presentat pel Monegal de Polònia, i que serà un recull de les actuacions més divertides dels caps d'any dels últims 10 anys. Inclourà felicitacions dels personatges de Polònia i de Crackòvia.

TVE

José Mota torna a fer-se càrrec de l'especial d'humor de La 1 per tancar l'any. Amb el títol ¡Estamos contentos? (22.00 h), centrarà la paròdia en Pulp Fiction i repassarà a través del gag els grans temes del 2010. I després torna la clàssica gala musical de TVE fins a la matinada. 2011, parte de ti estarà presentat per Anne Igartiburu, i suposa tornar a l'especial amb actuacions noves després del parèntesi de l'any passat (en què es van emetre actuacions d'anys anteriors). I les campanades les presentaran els mateixos que els especials: Anne Igartiburu i José Mota.

Tele 5

Torna a confiar en l'equip de Sálvame. Aquest cop no per fer les campanades sinó per fer l'especial de tota la nit: La última cena (22.00 h). Les campanades les presentaran Pilar Rubio, Sara Carbonero i Marta Fernández. A la matinada es repetirà la gala musical La noche en Paz (00.45 h), que ja es va emetre la nit de Nadal.

Antena 3

Com per la nit de Nadal, l'especial nocturn anirà a càrrec d'El club del chiste (22.00 h), amb la participació de famosos. Després de les campanades, amb Jorge Fernández i Sandra Daviú, hi haurà una barreja d'actuacions musicals que es dirà Cantando al 2011 (00.15 h) i s'emetrà amb efecte karaoke.

Cuatro

És l'excepció. No hi ha humor en prime time, sinó Callejeros (21.30 h), amb reportatges sobre luxe i festes nadalenques. Les campanades aniran a càrrec de l'equip de Tonterías las justas, i després hi haurà, com cada any, l'espai de zàping Surferos (00.20 h)

La Sexta

L'únic especial serà El 2011 con Berto Romero y Ana Morgade (23.05 h), que inclourà les campanades. Després repetiran El ranking de la década (00.35 h).

Locals

BTV emet el concert homenatge a Gato Pérez (22.45 h) i, després de les campanades, el primer gran concert d'Estopa l'any 2000 (00.30 h).

25tv fa un especial amb Toni Rovira (23.00 h).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.