Comunicació

Retransmissió màgica

TV3 ofereix la cavalcada de Reis des de Tarragona, i TVE a Catalunya retransmet per La 1 i en català la festa de benvinguda dels Mags d'Orient des de Barcelona

TV3 emetrà a partir de les set un especial en què la família del Súper3 cantarà nadales

Des del 1985, la tarda del 5 de gener, TV3 fa arribar la il·lusió a les cases catalanes amb les imatges dels Tres Reis d'Orient desfilant amb les joguines que repartiran durant tota la nit. Aquest any la retransmissió per TV3, a partir de les 19.30h, es farà des de Tarragona i anirà a càrrec d'Anna Boadas (col·laboradora de Divendres) i d'Elisabet Carnicé (conductora del Tvist). La transmissió, que recollirà el més significatiu del pas dels Tres Mags d'Orient pels carrers de Tarragona, tindrà el suport dels personatges del Club Super3: en Roc, la Pati Pla i en Fluski. A més, TV3 emetrà just abans de la cavalcada un especial de la família del Súper3.

TV3 ha retransmès al llarg dels últims 25 anys la tradicional cavalcada de Reis des de diverses poblacions de Catalunya, les Illes Balears i el Principat d'Andorra. TV3 ha retransmès la cavalcada de Palma en tres ocasions i la de Figueres en dues. I amb la d'aquest any també repeteix per segon cop a Tarragona.

TVE a Catalunya

El centre català de TVE retransmet, com és tradicional, la cavalcada de Barcelona, que es podrà veure per La 1 a partir de les 18.30 i fins a les 21.00h. La presentadora d'El escarabajo verde, Elisabeth Anglarill conduirà la retransmissió des del set de TVE situat a la plaça de Catalunya. Anglarill estarà acompanyada pels Lunnis, que mai falten en aquesta cita de la il·lusió. El periodista Jordi Vila estarà a peu de carrer en contacte directe amb els nens que esperen els Reis d'Orient. La retransmissió es completarà amb la participació dels presentadors de TVE a Catalunya. Jordi Hurtado, Xavi Díaz, Ernest Riveras, Óscar López i Cristina Puig explicaran què recorden de les seves nits de Reis.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.