Comunicació

comunicació

Santa Susanna obre l'ús del Wi-Fi a tothom

El servei gratuït donarà cobertura a tot el municipi i en garantirà l'assistència

Santa Susanna ha donat un pas més a l'hora de facilitar l'accés a les noves tecnologies. Ahir va presentar el nou servei de connexió a internet sense fils i gratuït a tot el municipi del qual es podran beneficiar ciutadans i visitants. La iniciativa, en mans de l'empresa Delfynet, també garanteix assistència tècnica a tots els usuaris, que podran accedir-hi a través del web de l'Ajuntament. L'alcalde, Josep Monreal (CiU), va destacar que el servei “suposarà un gran benefici tant per als veïns com per als turistes que arriben a Santa Susanna i volen connectar-se a la xarxa a través del seu portàtil o mòbil”. El Wi-Fi de Santa Susanna té llibertat de connexió i no necessita configuració de l'ordinador ni del telèfon mòbil, sinó que s'hi pot entrar directament. De moment, la cobertura garantida és al centre del municipi, la zona esportiva i la comercial, al voltant del Carrefour. “Per Setmana Santa està previst que els nòduls de connexió de l'àmbit hoteler ja funcionin”, va especificar Monreal.

El responsable de l'empresa, Guy Szpiniak, va precisar que el servei disposa d'un ample de banda suficient com per garantir les descàrregues previstes sense que se saturi i que, de moment, no hi haurà cap límit d'accés, només la velocitat que serà de 256 kbps.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.