Comunicació

Nova revista de l'Associació les Alcubles

Recull la vida associativa i fa un resum de les activitats realitzades

Un total de 12 pàgines componen el total de la nova edició de la revista “Las Alcublas”, un butlletí informatiu de l'Associació del mateix nom. Es tracta del seu número sis, que difon les activitats realitzades per aquesta organització no governamental i fa memòria del que ha estat més significatiu durant el període de temps que separa la seua publicació, des del passat estiu.

“Las Alcublas” relata les activitats promogudes arran la inauguració del monument a la memòria, recentment inaugurat, així com els llibres presentats durant aquest període. No oblida difondre l'altra història del poble, aquella que ha estat silenciada per la nit del franquisme i és per això que publica una investigació sobre les refugis antiaeris d ela guerra civil, així com les llegendes de la Penya Ramiro.

L'altra informació d'interés, abraça la recuperació de la senda del romer a la Cova Santa, un relat que conta fil per randa, aquesta activitat que, segons el cronista, resultà força interessant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.