Nou de cada deu llars de la Garrotxa i el Ripollès reben el senyal de la TDT

A final de mes «apaguen» 33 municipis

Queden 28 dies perquè els veïns de 19 municipis del Ripollès, 13 de la Garrotxa i els de la població de Vidrà –a Osona– deixin de veure la televisió analògica. És per això que el Ministeri d'Indústria ha intensificat la campanya informativa adreçada sobretot a la «minoria» que encara no ha fet el canvi. El delegat del govern de l'Estat a Catalunya, Joan Rangel, i el subdelegat a Girona, Francesc Francisco-Busquets; a més de Carlos Cano, de Red.es, es van reunir ahir amb els alcaldes dels 33 municipis afectats. Rangel va dir que amb la TDT «no hi haurà pròrroga» i que l'1 de juliol els televisors de la zona que no s'hagin adaptat veuran la pantalla negra.

Tres nous centres

El Departament de Governació de la Generalitat ha activat tres nous centres emissors de TDT a les comarques gironines dins el marc del pla Catalunya Connecta. Concretament, els nous centres emissors que s'han activat són a Mieres, Olot i Sant Martí de Llémena, i donen cobertura dels serveis disponibles de TDT a quatre municipis de la Garrotxa (Mieres, Santa Pau, la Vall de Bianya i la Vall d'en Bas) i a dos dels Gironès (Sant Gregori i Sant Martí de Llémena). El pla Catalunya Connecta té l'objectiu de fer arribar els serveis de TDT a totes les poblacions de més de 50 habitants.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.