Comunicació

Primera dimissió arran de la polèmica pel control dels informatius a RTVE

El conseller proposat per CCOO dins del consell d'administració de l'ens públic estatal anuncia que deixa el càrrec s

Héctor Maravall assegura que és la sortida “més honesta”

El membre del consell d'administració de RTVE proposat per CCOO, Héctor Maravall, ha presentat la seva dimissió per la polèmica sobre l'accés dels consellers als informatius, segons informa el sindicat. Al seu parer, aquesta és la sortida “més honesta” després de la transcendència que ha tingut la decisió del Consell i la demanda de dimissions dels professionals. Maravall ha presentat la dimissió en la reunió d'aquest divendres, convocada per replantejar l'acord de dijous, i després d'haver-se reunit amb el secretari general de CCOO, Ignacio Fernández Toxo, en què el conseller ha lamentat les conseqüències del seu vot, que va ser d'abstenció, en la reunió on es va prendre el polèmic acord.

Maravall ha presentat la dimissió en la reunió d'aquest matí, convocada per replantejar l'acord de dijous, que permetia l'accés dels consellers a l'Inews, el sistema de producció de notícies de la redacció dels informatius. El conseller ha pres aquesta decisió per esvair qualsevol dubte sobre la posició de CCOO.

El sindicat creu que la decisió d'Héctor Maravall és un gest de “coherència” i “honestedat” que ha de servir d'exemple a tots els que tenen responsabilitat en el que ha passat, encara que considera que no sempre han estat justes les desqualificacions i crítiques rebudes.

CCOO demana a les forces polítiques parlamentàries que resolguin els problemes de l'actual situació del Consell de RTVE per donar estabilitat present i futura a la corporació pública de RTVE.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.