Comunicació

Primera trobada transfronterera de periodistes

La vila rossellonesa d'El Soler acollirà divendres 16 de desembre una jornada “entre professionals de la premsa i de la comunicació d'ambdós costats del Pirineu”

Aquest divendres 16 de desembre tindrà lloc a la població veïna de Perpinyà, El Soler, una jornada anomenada pels seus organitzadors Trobada transfronterera de periodistes i mitjans de comunicació.

L'objectiu de la trobada és “una primera trobada entre professionals de la premsa i de la comunicació d'ambdós costats del Pirineu”. La diada està organitzada, segons consta en un comunicat de premsa “en col·laboració amb l'ICRESS (Institut Català de Recerca en Ciències Socials) de la universitat de Perpinyà i sota la direcció de l'Associació de Periodistes de Catalunya, de l'antena nord-catalana del Club de premsa de Llenguadoc i Rosselló i del Pol Acció Media del Pirineu Oriental”.

Aquestes primeres trobades entre professionals del món de la comunicació i de la premsa“ tenen una importància cabdal en el fet que aquest esdeveniment es realitzarà per primer cop en el nostre espai transfronterer, el qual, no ha conegut, fins ara, aquest tipus d'intercanvi”

L'objectiu general d'aquesta és “apropar i presentar els professionals dels mitjans de comunicació del sud i del nord del Pirineu” i desenvolupar “les xarxes relacionals i professionals”.

La intenció de l'organitzador Michel Roig, amb la col·laboració de la Casa de la Generalitat de Perpinyà i de l'editor Robert Triquère, és “fer emergir un o varis mitjans transfronterers que siguin la base d'una plataforma d'empreses involucrades en el desenvolupament de l'espai transfronterer i als diferents projectes econòmics respectius”.

Per tota informacio: Robert Triquère : 33 (0) 672711002 i Michel Roig 33 (0) 616 19 79 03 - Mail : [email protected]



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.