Comunicació

EL PUNT AVUI TELEVISIÓ

La campanya ‘Signa un vot' a ‘Fem via'

Aquests dies de Setmana Santa, El Punt Avui Televisió redifondrà algunes de les edicions més destacades del programa Fem via (21.30 h). Avui dissabte es recupera l'edició en què es va parlar de la campanya Signa un vot per al independència, de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC). El presentador del programa, Igor Llongueres, va tenir al plató Rosa Alentorn, coordinadora de la campanya, i Agustí Carles, membre de la sectorial Juristes per la Independència.

D'altra banda, la programació d'El Punt Avui Televisió continua amb la retransmissió, al llarg de la jornada, dels trams de la gigafoto. En concret, la cobertura abraça del tram 657 al tram 703, els dos inclosos. Es mostrarà, doncs, el pas de la Via Catalana per les poblacions altempordaneses de Garrigàs, Borrassà, Vilamalla, Figueres, Llers, Ponts de Molins, Biure i Capmany. La retransmissió començarà a les nou del matí i s'allargarà fins a quarts de deu de la nit.

REDACCIÓ



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia