Comunicació

TV3 prepara una sèrie sobre les relacions de parella actuals

‘Cites', que es començarà a gravar al febrer, es basa en la sèrie britànica ‘Dates' i està dirigida per Pau Freixa

TV3 començarà a gravar al febrer la sèrie Cites, que es basa en el format original de la britànica Dates (2013). La sèrie catalana, produïda pel grup Filmax, se situa a Barcelona, i amb la direcció de Pau Freixa ofereix una mirada personal a les relacions de parella actuals, al voltant d'una xarxa de personatges que es creuaran entre si i que els espectadors aniran retrobant al llarg dels episodis. Entre els 24 actors i actrius que formen part del repartiment destaca la presència d'Eduardo Noriega, Bea Segura, Isak Férriz, Aida Folch, Biel Duran, Jordi Rico, Eva Santolaria, Nausicaa Bonnín, Laia Costa, Ingrid Rubio i Jordi Sánchez. En cada capítol es mostraran dues cites en què entraran en joc les pors, els secrets i les expectatives dels seus protagonistes, que busquen amor, sexe o algú que els allunyi de la soledat. A Cites es troben cara a cara, després de contactar per internet, carregats d'inseguretats i esperances, des d'una mestra de primària que s'acosta als 40 anys i que veu com els seus plans de vida s'ajornen, fins a un vidu jove, pare de tres filles, que desitja trobar altre cop l'amor, passant per una noia que necessita resoldre els dubtes sobre la seva sexualitat.

No és l'única sèrie que prepara TV3. A l'abril està previst el rodatge de Merlí, sota la direcció d'Eduard Cortés. Produïda per Nova Veranda, l'argument gira al voltant de la figura del professor de filosofia Merlí Bergeron, que, com si es tractés d'un nou Aristòtil, tria un grup d'alumnes de batxillerat perquè siguin els peripatètics del segle XXI.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.