Comunicació

Vint anys sense Ovidi Montllor, especial a TV3

Catalunya Ràdio inicia l'homenatge avui a ‘El suplement' de Sílvia Cóppulo

Amb motiu del vintè aniversari de la mort d'Ovidi Montllor, TV3 prepara una programació especial per a la primera setmana de març. Catalunya Ràdio comença avui l'homenatge al programa El suplement, de Sílvia Cóppulo, que en parlarà amb Toti Soler, músic i amic seu, i Laura Borràs, directora de la Institució de les Lletres Catalanes.

La programació especial continuarà tant a Catalunya Ràdio com a TV3, que ja preparen reportatges i altres espais per recordar Ovidi Montllor, tal com va explicar ahir el president de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), Brauli Duart, al Parlament: “Quan va morir fa ara vint anys, sóc dels que es van quedar amb la idea que no se li va prestar l'atenció que calia. Vint anys després, des de la CCMA entenem que hem de recordar-lo. La televisió, a banda de les referències als telenotícies, seguirà els concerts d'homenatge i es farà un programa especial al 33.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia