Comunicació

Dia Mundial de la Ràdio a RAC1 i a Catalunya Ràdio demà

Els editors de l'emissora privada s'intercanvien i els de la ràdio pública compartiran micros amb esportistes

L'emissora líder a Catalunya, RAC1, celebra avui el Dia Mundial de la Ràdio amb una graella especial: els editors dels programes s'intercanviaran per un dia. Jordi Basté, els Òscars o Elisenda Roca no ocuparan la seva franja horària ni se'ls podrà sentir en el seu registre habitual. Serà una sorpresa per als oients descobrir de quin programa s'ocupa cadascú. L'experiència, que es va fer per primer cop l'any passat, es podrà seguir a la xarxa social Twitter amb l'etiqueta #diarac1. RAC1 promociona aquest dia de ràdio diferent amb l'eslògan RAC1 cap per avall. Qui farà què?. L'any passat, per exemple, Raül Llimós, una veu de la ràdio esportiva, havia portat la tertúlia d'El món a RAC1 i Dani Senabre havia canviat el Tu diràs de la mitjanit per una secció de música i internet a l'hora final d'El món a RAC1.

Aquest any, Catalunya Ràdio també s'afegeix al Dia Mundial de la Ràdio, i ho fa demà, divendres, amb una graella especial. L'emissora pública ho celebrarà amb els esportistes catalans, que seran els protagonistes de la programació. El club de la mitjanit, amb Pere Escobar i Oriol Rodríguez, obrirà i tancarà aquestes 24 hores, en què l'esport serà al costat de la ràdio. Des del primer minut del dia 13 de febrer, amb un programa des d'Andorra. Els esportistes, noms que van des dels germans Marc i Àlex Márquez fins al blaugrana Xavi Hernández compartiran els micròfons amb Mònica Terribas d'El matí de Catalunya Ràdio, Els optimistes o els tertulians de L'oracle.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia