Comunicació

El jurat elegeix els finalistes dels premis Carles Rahola

El jurat avaluador dels 83 treballs presentats a la sisena edició dels premis Carles Rahola de comunicació local ha elegit els finalistes de cadascuna de les set categories. Els premiats se sabran dijous 26 en la cerimònia d'entrega.

En la categoria de millor projecte sobre comunicació periodística hi aspiren Temporada Alta: l'èxit de l'efímer de Samuel Colomer i Mercè Sibina i #Tossudament: Converses sobre el procés d'Iconna Comunicació. Pel que fa a premsa, els finalistes són Josep Maria Dacosta i Joan Manuel Soldevilla per la sèrie The secret life of Figueres, publicada al llarg del 2014, al Setmanari de l'Alt Empordà; Tura Soler pel reportatge Radiografia a la seguretat, publicat a la Revista de Girona i un recull de tres reportatges d'Alfons Petit llegits al Dominical del Diari de Girona. El jurat ha fet una menció especial al número 5 de la revista El procés, dirigida i coordinada per Joaquim Armengol. En ràdio, s'ha triat el programa Sense pilotes, de Ràdio Banyoles de Martí Masó i Josep Juscafresa dedicat als esports minoritaris. També l'espai divulgatiu cultural La Carpeta, emès a Ràdio Girona i SER Catalunya, presentat per Màxim Castillo. El tercer finalista de ràdio és el reportatge Bulli Foundation, sí o no? d'Hugo García i Marga Faixó, de Ràdio Cap de Creus. En l'apartat de televisió, el jurat ha escollit el reportatge RCR Arquitectes, des d'Olot a tot el món, emès al programa Tinc una idea de La 2. Un segon finalista és l'informatiu Al Dia Comarques de Girona que emeten TV Ripollès, Olot TV, TV Costa Brava i TV Girona i el documental La Jonquera: 20 anys sense frontera de Vicenç Asensio i emès al Sense ficció de TV3. En la categoria de millor fotografia publicada hi ha la sèrie de cinc fotos de Pere Duran Pujol, caçat, publicada a El País, la foto Inundació a les vies del tren de Jordi Ribot publicada a El Punt Avui el 3 d'octubre i Festes de Sant Narcís de Carles Palacio, publicada al Nació Digital i a Girona.info. La televisió per internet Ventdelnord, la plataforma audiovisual Puntdefocus i el web Microcatalunya aspiren a la millor informació digital. Ha quedat deserta la iniciativa de comunicació institucional.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia