Comunicació

sèries

gemma busquets

Imprescindibles i novetats

S'estrenen un drama financer, un sobre la indústria musical dels 70 i una comèdia romàntica, fins que a la primavera arriba l'hivern de ‘Joc de trons'

DDamian Lewis torna després de 'Homeland' i Scorsese dirigeix l'episodi pilot de ‘Vinyl', produït per Mick Jagger

Hi ha moltes expectatives en relació a Vinyl , del canal HBO. Perquè al darrere hi ha la producció executiva de Mick Jagger i l'episodi pilot l'ha dirigit Martin Scorsese, que ja ho va fer amb Boardwalk Empire. Bobby Cannavale protagonitza aquesta història sobre la indústria del rock als anys setanta.


Un dels autors actuals més influents de la comèdia moderna, Judd Apatow, ha realitzat Love, que s'afegeix a les sèries originals de la plataforma Netflix. Protagonizada por Paul Rust i Gillian Jacobs, la sèrie se centra en les dificultats de les relacions modernes des d'una mirada honesta i directa.


Ryan Murphy pren el model narratiu d'American Horror Story per a la sèrie American Crime Story: The People Vs. O.J. Simpson, sobre crims reals. En la primera entrega hi ha actors com John Travolta, Cuba Gooding Jr. i David Schwimmer, i se centrarà en el popular judici a O.J. Simpson.


El canal Showtime estrena avui Billions , aquest retrat del món financer protagonitzat per Damian Lewis i Paul Giamatti, que interpreten un tauró de les finances i el fiscal que el persegueix.


La sisena temporada de Joc de trons , que s'ha rodat a Girona en localitzacions emblemàtiques com la plaça de la Catedral a més de molts carrers del barri vell, i al castell de Santa Florentina de Canet de Mar, s'estrenarà el diumenge 24 d'abril, segons va informar el canal HBO. Movistar+ té els drets a l'Estat espanyol d'aquesta superproducció i estrenarà els nous episodis poques hores després que als Estats Units, en versió original subtitulada. Una de les novetats d'aquesta entrega és que per primer cop l'adaptació televisiva s'avança als llibres publicats per l'ideòleg de la fantasia èpica, George R.R. Martin. El secretisme és manament de la sèrie i el que s'ha confirmat és la incorporació dels actors Max von Sydow i Ian McShane. Una altra de les incògnites que té els seguidors en vetlla és el destí de Jon Snow (Kit Harington).



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia