Comunicació

Nou informatiu de cruïlla entre l'Ebre i el nord del País Valencà

Les televisions locals Canal Terres de l'Ebre i Nord TV, a Morella, coordinaran el projecte pioner

La població del sud de Catalunya i del nord del País Valencià podrà seguir, ben aviat, l'actualitat més propera en un nou informatiu territorial, produït conjuntament per Canal Terres de l'Ebre i la televisió de proximitat Nord, amb seu a Morella. El projecte es fa amb el suport de La Xarxa.

Un producte televisiu que s'estrenarà a l'abril i que s'emetrà de dilluns a divendres en directe a les 22h, en horari de màxima audiència dels canals locals. La cobertura abastarà vuit comarques (Baix Ebre, Montsià, Ribera d'Ebre, Terra Alta, Ports, Matarranya, Alt i Baix Maestrat), on viuen 300.000 habitants. L'objectiu és resseguir en 30 minuts les notícies més destacades que s'hagin produït durant la jornada en aquesta àrea geogràfica, que comparteix forts vincles socioeconòmics i culturals.

En la presentació de l'informatiu han participat el secretari de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Miquel Martín Gamisans, i el seu homòleg valencià, José María Vidal. També hi han assistit representants de les televisions de proximitat implicades.

El naixement d'aquest programa s'emmarca en l'estratègia actual de La Xarxa d'impulsar informatius territorials. En aquest sentit, el precedent més recent és Al dia comarques de Girona, que elaboren conjuntament set televisions. En antena des del 2007, s'emet de dilluns a diumenge i és una mostra de la capacitat de treball conjunt entre diferents redaccions.

LA XIFRA

300.000
veïns de les vuit comarques
del Sénia podran seguir els nous informatius a partir del mes d'abril.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia