Comunicació

El zàping

La guerra del polígraf

Un antagonista de ‘Sálvame' ja ha reaccionat

Un mèrit de Sálvame sempre ha estat omplir hores i hores gràcies als col·laboradors. Com si, per contracte, de tant en tant haguessin de treure temes prou sucosos del seu passat perquè siguin l'èxit uns dies, i després s'aparquen fins que els tornin a necessitar. Tots han estat l'estrella d'alguns Deluxe, no només Belén Esteban, sinó Mila Ximénez, Kiko Matamoros, Karmele, Raquel Bollo, Lydia Lozano... Acabada la roda, els calia un revulsiu per ressuscitar temes espremuts. Ho han fet per partida doble, traient la pols a dos instruments televisius sensacionalistes arraconats: el polígraf i La caja. Tots hi van desfilant. Bé, tots no. Belén Esteban no ha donat permís perquè s'emeti La caja seva; és massa “personal”. Sí que ha passat pel polígraf. Va ser l'arma el dia que la competència estrenava concurs. Belén, que sempre fa bandera que és tan sincera, va fer ple de veritats. Cap mentida, segons el polígraf. Al plató estaven apoteòsics.

Un antagonista de Sálvame ja ha reaccionat. I no ha estat el competidor directe, DEC d'Antena 3, sinó un rival de Tele 5: Enemigos íntimos (sovint les guerres entre programes vénen més de les productores que dels canals). El xou de Santi Acosta ha contactat amb el poligrafista més polèmic que fa anys triomfava a Antena 3 (La hora de la verdad, En antena) i que ja va criticar A tu lado i El juego de tu vida perquè feia preguntes que “no es podien mesurar amb el polígraf”. Ara usa el mateix argument per menystenir el polígraf de Belén, i diu que cal fer anàlisis per comprovar que no s'hagin pres res que faci alterar-ne els resultats. Tot plegat, més parafernàlia, polèmica gratuïta i retroalimentació.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.