Comunicació

‘El foraster', guardonat

La 21a edició dels premis Zapping ha guardonat el programa El foraster , de TV3, presentat per Quim Masferrer. En la mateixa categoria, com a espai d'entreteniment hi havia nominats El club de la comedia, de La Sexta, i El hormiguero, d'Antena 3. Agnès Busquets i Bruno Oro han guanyat en la disciplina de millors actors per la seva participació a Polònia.

En l'apartat de millor presentador, el guanyador ha estat Ramon Gener per This is opera, de La 2, la versió per a tot l'Estat d'Òpera en texans. Ramon Gener s'ha imposat a Bertín Osborne per En la tuya o en la mía, de La 1, i a Quim Masferrer per El foraster. This is opera també ha guanyat com a millor programa cultural, i Salvados com a millor programa d'actualitat informativa i entrevistes. La millor sèrie ha estat El ministerio del tiempo, de La 1, per davant del telefilm sobre Companys 13 dies d'octubre, de TV3, i Allí abajo, d'Antena 3.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia