cultura

literatura

premis

Mig centenar d'autors aspiren als Vallverdú

Martí Gironell substitueix Màrius Torres com a presentador de la gala

Gairebé mig centenar d'autors d'arreu de Catalunya han presentat obres aquest any als premis literaris que convoquen l'Ajuntament de Lleida i l'Institut d'Estudis Ilerdencs de la Diputació de Lleida. Dels presentats, 35 ho fan en el 21è premi de poesia Màrius Torres, i 12 en el 33è premi d'assaig Josep Vallverdú. Els guardons es lliuraran el 18 de novembre, a les 19 h, a l'auditori Enric Granados de Lleida, en una gala que conduirà el periodista i escriptor Martí Gironell, en substitució de l'escriptor Màrius Serra, i en la qual s'homenatjarà la periodista i escriptora Montserrat Roig en el 25è aniversari de la seva mort. En aquest acte, la tradicional tertúlia literària entre el conductor de la vetllada i els autors atansarà al públic els detalls de les dues obres premiades i la visió dels seus creadors.

Homenatge a Xuriguera

A més de la jornada literària del lliurament de premis, aquest es farà una commemoració especial en el terreny de les lletres a Lleida: el 50è aniversari de la mort de l'escriptor de Menàrguens (Noguera) Ramon Xuriguera, a qui la ciutat de Lleida retrà un reconeixement. Tindrà lloc el 23 de novembre, al Cafè del Teatre, a les 7 del vespre, amb entrada gratuïta.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]