cultura

El festival Sona Amer es ‘ven' al mercat

Inclourà nou concerts de jazz, música clàssica i contemporània fins al juny

El nou festival Sona Amer ha programat un total de nou concerts de jazz, blues i música clàssica i contemporània a diferents espais de la localitat selvatana, com ara el teatre El Casal, l'església i l'absis del monestir, entre el 22 de gener i el 17 de juny. Fins al 20 de gener es poden reservar les entrades anticipades a les oficines de l'ajuntament, enviant un correu a [email protected] o trucant al 972 431 112. Avui i dimecres vinent també es podran comprar entrades a la parada que el festival té al mercat d'Amer.

Sona Amer s'obrirà el diumenge 22 de gener a El Casal amb el concert familiar Tubs i tubes (17.30 h), dirigit en la part musical per Albert Guinovart i en l'escènica per Marta Galán. Per l'escenari d'El Casal passaran també el Dúo Degas, format pels acordionistes Mateja Zenzerovic i Ander Tellería, el 28 de gener, i el Xavi Torres Trio, el dia 11 de febrer.

A l'església tindran lloc els concerts de la violista Agnès Mauri i el pianista Benedek Horváth, el 25 de març, i el quintet de vent Stentor Brass, el 8 d'abril. Sona Amer continuarà a El Casal amb Aupa Quartet, el 30 d'abril; Limnos Quartet, el 27 de maig, i Malestruch i Kenny Blues Boss Wayne & José Luis Pardo i Tota Blues, el 4 de juny. El festival es clourà el 17 de juny a l'absis del monestir amb Saphie Wells & The Swing Cats.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia