L'Orquestra Camera Musicae estrena la quarta producció de la temporada

L'Orquestra Camera Musicae (OCM) del Camp de Tarragona ja té a punt la quarta producció de la temporada, un concert amb composicions de Rossini i Mozart, que es presenta avui a Torredembarra. La formació es manté, doncs, molt activa després de l'estrena, els dies 12 i 13 de desembre al Teatre Fortuny de Reus, de l'òpera Alba eterna, i dels concerts que ha preparat per aquest Nadal.

El programa del concert d'avui, i que l'OCM repetirà el 17 de gener a Vimbodí, és la Sonata I, G-Dur i la Sonata VI, D-Dur, de Gioacchino Rossini, i la Missa de la Coronació, KV 317, de Mozart. El dirigirà Tomàs Grau i hi participaran el concertino Giovanni Giri i la coral Santa Rosalia, de Torredembarra. El concert començarà a les deu de la nit a l'església de Torredembarra. El concert a l'església de Vimbodí del 17 de gener s'iniciarà a les set de la tarda.

D'altra banda, l'OCM va estrenar el 19 de desembre a Albinyana la tercera producció de la temporada, un concert amb peces de Joaquín Rodrigo, Edsard Elgar i Ralph Vaughan Williams i l'estrena de Cançons per a Cornèlia de Jordi Marcé i Xavier Grimau. L'orquestra tocarà el mateix concert el 2 de gener a Llorenç del Penedès (21.30) i l'endemà a Igualada (18.00). En aquesta producció, l'OMC té com a director convidat Carles-Josep Comalada i la participació del cor de Noies Exaudio d'Igualada.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
música

El Jazz omple el Passeig de Gràcia

barcelona
crónica

Oques Grasses en salsa dolça

GIRONA

El manifest d’Agitart centra el Dia Internacional de la Dansa

girona
cultura

L’alt i constant mestratge de Mercè Vidal

Paola Cortellesi
Cineasta i actriu

“Els italians portem el neorealisme a l’ADN”

Barcelona
cultura

Mor Francisco Rico, un dels grans experts del ‘Quixot’

barcelona

Marc Larré guanya el premi Antoni Vila Casas d’Escultura 2024

palafrugell
cultura

La llei contra la bruixeria més antiga d’Europa, de les Valls d’Àneu, compleix 600 anys

barcelona
Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona