Catalunya Arte Flamenco vol mantenir Girona en el seu circuit d'activitats

«Més que un cicle o un festival, Catalunya Arte Flamenco neix amb vocació de ser una marca de referència.» Ho deia ahir Manuel Calderón, coordinador d'aquest nou cicle de concerts –tot i que més endavant vol ampliar el seu ventall d'activitats, amb xerrades, exposicions de pintura i, fins i tot, desfilades de moda flamenca–, poques hores abans que el cantaor gadità José Mercé actués a l'Auditori de Girona, dins la primera edició del Catalunya Arte Flamenco (CAF).

«Ens agradaria molt que Girona fos una plaça estable del CAF, i crec que hi ha interès que sigui així per part de tots els implicats», va afirmar Calderón. La primera edició va començar el 7 de desembre al Liceu amb Miguel Poveda i continua, «amb voluntat de descentralització», per cinc localitats catalanes més. Al setembre començarà la segona edició del CAF, que a partir d'ara tindrà lloc sempre entre els mesos de setembre i desembre, amb un 50% mínim d'artistes catalans. Aquesta vegada això s'ha complert: n'hi ha quatre (Poveda, Mayte Martín, Duquende i la bailaora Yolanda Cortés) de set. En el segon cicle, Sant Cugat, Viladecans, Lleida, Tarragona i la Llagosta s'incorporaran a la xarxa.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.