Música

Marta Rius obre els Capvespres Musicals

La cantant Marta Rius , obrirà avui (20 h) la tercera edició de Capvespres Musicals, un cicle de tres concerts gratuïts a la terrassa del Museu de la Mediterrània de Torroella de Montgrí. Marta Rius, cantant i acordionista originària de Sant Feliu de Llobregat i establerta a la Garrotxa, es mou entre el folk i el pop, amb tocs de música rural. Avui estarà acompanyada dalt de l’escenari pel guitarra i violinista Guillem Ballaz i la contrabaixista Queralt Camps. La Marta Rius, com es presenta la cantant, té un disc publicat, titulat No em deixis caure.

Els Capvespres Musicals continuaran el dimarts 7 d’agost amb la cantant i guitarrista, Meritxell Gené (Lleida, 1986), que ha publicat quatre discos, l’últim dels quals es titula Branques, on posa música a poemes d’autors d’arrel dels Països Catalans. Hi actuarà amb el guitarrista Txabi Ábrego. Neila Benbey & Kavanakband tancarà el cicle el dimarts 14 d’agost, amb una proposta que té la Mediterrània com a teló de fons. El grup està format per la cantant Neila Benbey, el guitarrista Luigi Cabanach, el percussionista Javier Malaguilla i el contrabaixista Manolo López. Durant els concerts hi haurà la possibilitat de degustar una copa de vi, gràcies a la col·laboració del celler Mas Geli de Pals.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia