Música

ART

El Mediterrani s’instal·la a Salt

El fotògraf italià Raffaele Montepaone, l’artista Victòria Rabal i els arquitectes Daniela Colafranceschi i Martí Franch protagonitzen el nou cicle de març i abril al centre cultural Les Bernardes, que vol interpretar el paisatge i les formes de l’arc mediterrani, en una exposició que té com a comissari al director de l’equipament saltenc, Robert Fàbregas. “Un mar important i fonamental per entendre la història de les civilitzacions clàssiques, les quals van néixer, créixer i desenvolupar-se en les seves aigües”, remarca Fàbregas. Les quatre exposicions s’inauguren avui, a partir de dos quarts de vuit del vespre, i es podran visitar fins al 27 d’abril. Posteriorment a l’acte d’inauguració, a les 20 h a la aala d’actes, la restauradora italiana Chiara Fornaciari pronunciarà la conferència titulada El laboratori de restauració en paper dels museus del Vaticà: experiències de conservació i restauració.

De l’exposició Mediterrani, Daniela Colafranceschi ha avançat que acull alguns collages que ha realitzat amb diversos tipus de paper produïts a l’antic molí paperer de Capellades. “He treballat amb fulles defectuoses, amb elements descartats o, simplement, tarats i inservibles que per a mi han constituït un material de reciclatge preciós”, remarca. Mediterrani és “un pensament, una actitud, una cultura de lectura i interpretació dels nostres territoris, les nostres ciutats”.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]