Arriba la Cuina de Fira a vint-i-sis establiments del Jussà
Durant l'època de fires de tardor al Pallars Jussà, 26 establiments, entre restauradors i cases rurals de diferents pobles de la comarca, oferiran menús de Cuina de Fira, una proposta que enguany arriba a la quarta edició i que trasllada el client a les èpoques de ple auge de les fires pallareses. Els productes que s'utilitzaran en la majoria de plats surten del territori i de productors locals. Entre els plats, confeccionats per cada restaurant, destaquen receptes tan pallareses com ara sopes de pa, trinxat, confitat de porc, llonganissa i botifarra negra, cap i pota; però un dels ingredients estel·lars és el corder. Als comensals també se'ls obsequia amb un fullet col·leccionable on poden trobar el menú del restaurant i tots els establiments on poden tastar menús de fira. L'època de fires comença aquest cap de setmana amb la fira ramadera de la Pobleta de Bellveí i la tanca la fira de Salàs de Pallars els dies 12 i 13 de novembre. També es podrà visitar la fira del mostillo de Llimiana el 9 d'octubre, la fira del bolet d'Isona el 23 d'octubre, la fira del codony de Tremp el 29 d'octubre i la fira de Sant Martí de Talarn el 5 de novembre.