cultura

música

festival

El Doctor Music Festival s'assegura l'edició commemorativa del 2019

La promotora ja ha llogat un 60% de les finques on es farà el festival

S'espera que l'anhelat retorn, previst pel juliol del 2019, atregui unes 60.000 persones

La promotora del Doctor Music Festival d'Escalarre ja ha arribat a un acord amb més de la meitat dels propietaris de finques de l'esplanada d'Escalarre que el 2019 han de ser el marc de la celebració d'una edició commemorativa del festival. L'alcalde de la Guingueta d'Àneu, Josep Cervós, ha explicat que dels 200 propietaris de terres, un 60% ja ha signat l'acord de lloguer, i ha dit que esperen que a finals d'any siguin el 100%. Cervós hi ha afegit que els propietaris amb la major part de finques ja han signat, motiu pel qual s'assegura la celebració de l'esdeveniment. Pel que fa als preus, oscil·len entre 550 i 750 euros per hectàrea i any, en funció dels dies d'ocupació i l'activitat que s'hi durà a terme. La celebració d'aquesta edició especial tindrà lloc la primera quinzena de juliol de l'any 2019.L'alcalde de la Guingueta ha explicat que el pla estratègic que van dissenyar s'està complint i ha aclarit que el més immediat és acabar de signar acords de lloguers de finques amb els propietaris que falten. Els terrenys del festival estan situats entre els termes municipals de la Guingueta d'Àneu i Esterri d'Àneu, i s'espera que durant els dies del festival s'hi apleguin unes 60.000 persones. En la primera edició va rebre unes 25.000 persones. Cervós ha reconegut que no hi haurà compensacions per a l'Ajuntament com va passar fa 20 anys, però diu que esperen treure'n rèdit de promoció de la zona.

Pel que fa al festival pròpiament dit, Cervós confia que serà una edició del “mateix nivell” que les que s'havien fet del 1996 al 1998, però actualitzada. Aleshores hi van passar grans noms de l'escena internacional com ara David Bowie, Lou Reed, Iggy Pop, Suede, Patti Smith, Blur i Bad Religion. L'alcalde de la Guingueta ha fet públic que aquest cop van ser els representants del territori els que van anar a trobar la promotora Doctor Music per veure les possibilitats d'una nova edició del festival i celebrar els 20 anys de la primera edició. El juny d'aquest any, el director general de la promotora del festival, Neo Sala, va visitar les Valls d'Àneu per anunciar a les institucions de la zona una nova edició del festival de la vaca.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Laia Arañó Vega
Historiadora i autora del llibre “El camp dels catalans”

“El govern a l’exili va voler concentrar els refugiats catalans en un únic camp”

Banyoles
societat

La biblioteca de Cassà de la Selva ja porta el nom de Maria Corominas

cassà de la selva
música

La cantant gironina Jost Jou debuta amb ‘MFQM’: més forta que mai

girona
poesia

Guillem Pérez: “El cor és el vehicle amb què avancen la lectura i la vida”

cadaqués
Cultura

Mor Eduard Lluís Muntada, la veu en català de Vyvyan, el punky d’‘Els joves’

societat

Lectura de poemes i dos concerts per Sant Jordi

santa coloma de farners
SALT

Una marató de contes i música per amenitzar la Diada de Sant Jordi

SALT
Els propers reptes

Els propers reptes

BARCELONA
ÒPERA / DANSA

El Liceu convidarà Bieito, Ollé, Castellucci i McVicar el 24/25

BARCELONA