cultura

novel·la

novetat editorial

Laia Noguera presenta ‘Amor total' a Lleida

La poeta Laia Noguera (Calella, 1983) va presentar dimecres al vespre a Lleida el llibre Amor total (editorial La Garua), obra que ella va definir com “un llibre que en realitat és un conjunt de llibres”, amb peces poètiques de temàtiques i estils diversos, també en prosa poètica, narratius, i fins i tot en format teatral.

La presentació es va dur a terme al pub Antares davant d'una vintena de persones, i hi va ser present el poeta lleidatà Amat Baró com a company de la poeta en la presentació. Noguera i Baró van recitar alguns dels textos, en els quals l'amor és tractat en tots els diversos punts de vista, formes, tonalitats i emocions, des de les més positives fins a les més dramàtiques. “Alguns em van fer morir de riure quan els feia, i d'altres plorar sense consol”, va explicar Laia Noguera al públic abans de llançar-se a la recitació dels poemes.

Noguera ha publicat una desena d'obres i ha guanyat, entre d'altres, el premi Amadeu Oller i el Miquel de Palol.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia