cultura

teatre

tnc

El Clavé de Tordera apropa el Sagarra més compromès

Estrena temporada amb l'obra del TNC ‘La fortuna de Sílvia'

El cartell també inclou el reton de Diego Cortés

La temporada d'hivern del Teatre Clavé de Tordera s'estrena amb l'obra de Josep Maria de Sagarra, La fortuna de Sílvia, produïda pel TNC i amb una inspirada interpretació de la televisiva Laura Conejero. La peça recupera un Sagarra valent i compromès que retornava als escenaris després del seu exili i sense el suport de la professió, que li retreia escriure en castellà i el fet d'acceptar premis franquistes. La història que narra és la de Sílvia, una vídua jove que es resisteix a acceptar els convencionalismes de l'època i lluita per seguir el seu camí. Es podrà veure el 22 de gener. Prèviament, el dia 17, el director artístic del TNC, Xavier Albertí, i el director de l'obra, Jordi Prat, oferiran una xerrada oberta al públic. La proposta escènica es completa amb La revolta de bruixes, de la Kompanyia Lliure i amb el segell sempre particular de l'excel·lent Josep Maria Benet i Jornet. Serà el 12 de març.

Música i infants

En el camp de la música és temps de retrobaments. El guitarrista i compositor flamenc nascut a Tordera, Diego Cortés, que oferirà el recital Vivències, el 12 de febrer. Una setmana abans, de la mà de l'associació La Nostra Dansa, arribarà el grup de danses tradicionals del País Basc Etorkizuna amb l'espectacle Anabesak. L'oferta per a públic adult es completarà amb el muntatge de producció pròpia Prismes/ Miralls/ Bertrana, que s'emmarca en la commemoració del 150è aniversari del naixement de l'escriptor Prudenci Bertrana, el 26 de març.

Per als més petits, el Teatre Clavé ha enllestit una programació de tres espectacles. El cicle familiar començarà amb un concert de música barroca per a infants d'entre 1 i 5 anys, el Concertino, el 4 de febrer. Després vindrà el muntatge de titelles En Jan Totlifan, el 4 de març, i l'espectacle de màgia dirigit pel Mag Lari Amazing, l'1 d'abril. Les projeccions dels films d'animació Buscant la Dory, el 18 de febrer, i El petit príncep, basat en el cèlebre llibre d'Antoine Saint-Exupéry, el 18 de març, tancaran el cicle familiar.

LA XIFRA

10
espectacles
de teatre, música. dansa, titelles i cinema integren la nova temporada del Teatre Clavé.


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia