cultura

Cultura

Una exposició i un llibre pels vint anys de bruixes a Centelles

El Cau de Bruixes de Centelles –del 4 al 12 de febrer– serà el preludi del carnaval d'aquesta població –18 de febrer– i el tret de sortida d'un mes de disbauxa a Osona. Enguany, el Cau de Bruixes arriba a la vintena edició i ho farà acompanyada d'una exposició dedicada a aquesta tradició: “Fruit del meu vincle amb la festa he creat una exposició que repassa tots aquest anys i que permet viure a través dels sentits l'experiència del Cau de Bruixes”, explica Toni Carrasco, comissari de l'exposició, que s'inaugurarà dissabte a les 19 h a la sala del carrer de Jesús de Centelles.

En el marc del vintè aniversari, Edicions El Portal presentarà el llibre Centelles, terra de bruixes, escrit per l'historiador Francesc Roma i il·lustrat per Lluís Sardà. En aquesta publicació es fa una recerca històrica per descobrir el vincle de la població centellenca amb les bruixes, figures que han adquirit molt de protagonisme en els darrers vint anys. El llibre s'acompanya de la recreació artística dels fets.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Has superat el límit de 5 articles gratuïts d'aquest mes.

Continua llegint-nos per només

1

Passi d'un dia

48

Subscripció anual

Ja ets subscriptor?

Inicia sessió

[X]