cultura

Més municipis en el segon ‘Al Gironès llegim!'

El Consell Comarcal impulsa aquesta campanya de foment de la lectura

El Consell Comarcal del Gironès ha presentat la segona edició de la campanya de foment de la lectura Al Gironès llegim!, en la qual participen 16 municipis d'aquesta comarca –cinc més que l'any passat– amb diverses activitats, fins al 21 d'abril. Una altra novetat és la participació del Servei Comarcal de Català del Gironès del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL).

Presentacions de llibres, contes per a la mainada, recitals de poesia, exposicions, clubs de lectura, vermuts literaris i un llarg etcètera d'activitats tindran lloc durant tres mesos a les 16 localitats participants. La programació es troba a www.algironesllegim.com .

Els municipis participants són Bescanó, Bordils, Cassà de la Selva, Celrà, Cervià de Ter, Fornells de la Selva, Llagostera, Madremanya, Medinyà, Quart, Salt, Sant Gregori, Sant Jordi Desvalls, Sant Julià de Ramis, Sarrià de Ter i Vilablareix.

La presentació de la campanya va tenir lloc divendres a Can Gruart de Vilablareix, en un acte en el qual van intervenir l'alcalde, David Mascort, i la consellera comarcal de Cultura, Maria Mercè Roca, que també serà una de les escriptores participants en algunes de les activitats, juntament amb Rafel Nadal, Xevi Sala, Martí Gironell, Josep Campmajó i Quim Curbet. L'actriu Cristina Cervià hi va fer unes lectures dramatitzades, amb música de Domènec Boïgues.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda