El festival Trobades celebra el Mediterrani

La primera actuació en el marc del cinquè festival Trobades tindrà llloc aquest divendres 27de novembre a la sala Jeantet -Violet de Tuïr a 21h00.

Aquesta nit és especialment dedicada a la música araboandalusa i comptarà amb el violinista i cantant Fouad Didi, considerat com un dels millors instrumentista de la seva generació i un cantant que destaca per una veu potent.

Es produïra amb el conjunt Tarab, grup constituït l'any 1996 amb músics marsellesos que representen les escoles tradicionals d' Alger i Tlemcen.

La formació està integrada per instruments com el violó, l'alto, la kouotra, la mandolina, la debuka i el tar, instruments ja utilitzats en els orquestres tradicionals de l'Andalusia medieval.

L'endemà dissabte 28, és a la Cerdanya que tindrà lloc la segona vetllada del festival. En aquesta ocasió, és la música catalana que serà al centre de l'actuació dels quatre músics, François Ragout , Maité Mer, Anne Besson i Claire Besson. Un viatge al voltant de l'escriptura musical catalana amb violoncel, flauta, veu i guitarra que tindrà lloc a l'església d'Osseja a 21h00.

Aquest mateix espectacle tornarà a Toluges l'11 de desembre i el 12, el festival s'acabarà amb un concert dels Músics del Nil, originaris de l'Alta Egipte.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.