cultura

festival musical

El Talarn Music Experience tornarà del 28 al 30 de juliol

La segona edició del festival proposa tres nits de música amb artistes de la talla de Joana Serrat, Joan Dausà, Bigott, Jo Jet i Maria Ribot, Ramon Mirabet i el discjòquei Luca Feller

L'espai natural musical Lo Quiosc de Talarn, considerat el balcó de l'embassament de Sant Antoni, acollirà entre el 28 i el 30 de juliol la segona edició del Talarn Music Experience, un festival que oferirà sessions de música i gastronomia amb actuacions de músics de referència i veus emergents del panorama català. L'edició d'enguany presenta cinc concerts a l'aire lliure en tres nits, amb una sessió inaugural a càrrec de Joana Serrat, premi Altaveu 2016 per la seva trajectòria internacional i premi al millor disc català de l'any 2016 escollit pels oients d'iCat.cat. Ramon Mirabet agafarà el testimoni el dissabte i Joan Dausà serà l'encarregat de tancar l'edició del festival el diumenge. Tots els concerts començaran a les deu de la nit i inclouran un sopar maridatge de música i gastronomia. El preu de cada sessió és de 23 euros, tot i que enguany s'ha confeccionat un abonament de tres dies especialment pensat per als veïns del Pallars que vulguin assistir a tots els concerts i que sortirà a 50 euros. Les entrades s'han posat a la venda avui en el web del festival.

La programació del Talarn Music Experience inclou les actuacions de Joana Serrat i de Bigott (divendres 28 de juliol); Ramon Mirabet i el duet Jo Jet i Maria Ribot (dissabte 29 de juliol), i Joan Dausà el diumenge 30 de juliol. Els tres dies, abans de començar i un cop s'acabin els concerts, hi haurà sessió de discjòquei amb Luca Feller.

Aquest festival, creat l'estiu passat, ofereix l'experiència única de viure els concerts en directe amb perspectiva diferent, potenciant la proximitat dels artistes amb el públic. El festival fa possible maridar música i territori, acords i paisatge i aplega pallaresos i forans en un espai natural únic on compartir l'essència de la música, la llibertat, les emocions i el ritme a flor de pell.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

Novel·la Gràfica

Jaime Martín i les trementinaires del Pirineu

Barcelona
Blaumut
Grup barceloní de pop, acaba de publicar el ‘Capítol 1’ del seu nou disc, ‘Abisme’

“Ara hi ha un consum excessiu de tot, sense gaudir de res”

Barcelona
girona

Torna ‘La consueta de sant Jordi’

girona
MÚSICA

La Franz Schubert Filharmonia presenta la nova temporada

BARCELONA
Crítica

Un guant

guardó

Gemma Lienas rep el Premi Cedro per la defensa dels drets d’autor

madrid
cinema

BCN Film Fest premia ‘El destino de Maya’

barcelona
Cultura

Mor Helen Vendler, crítica de gran influència

TEATRE

El Maldà canta Pau Riba i Malvido interpel·lant els joves

BARCELONA