cultura

música

concert

Ramon Mirabet: “El boca-orella és la clau”

El currículum de Ramon Mirabet (Sant Feliu de Llobregat, 1984) és, si més no, inusual. Va començar com a músic de carrer tocant per tot Europa. L'any 2010 va quedar finalista del concurs televisiu La Nouvelle Star, que el va fer una estrella efímera a França. Lluny, però, de deixar-se seduir per aquell “circ”, Mirabet va tornar a Catalunya, on va emprendre una carrera cantant en anglès que ha donat com a fruits dos discos (Happy days i Home is where the heart is) i concerts a gran escala com el que, avui, oferirà a la Sala Razzmatazz de Barcelona (part del Room Festival i amb les entrades gairebé exhaurides). “Volia començar de zero”, afirma. “A França, del no-res vaig sortir als lleons i, tot i que viure aquella experiència va ser increïble i en vaig aprendre un munt, volia que tot el procés fluís de manera més natural.”

Recollint els fruits, sobretot, del boca-orella (“és la clau; en temps de xarxes socials continua sent el màrqueting que millor funciona”, afirma), Mirabet veu com el temps li acabava donant la raó en gairebé tot. “Al principi se'm preguntava molt perquè no cantava en català o castellà. I algun dia ho faré. Estic content, però, que la gent m'hagi acceptat fent allò que volia fer. A Catalunya ningú ha aconseguit, cantant en anglès, tot el que estem aconseguint nosaltres.”



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia