cultura

El Sons Solers aposta per la música ‘km 0'

El 14 de juliol que ve, Sant Pere de Ribes albergarà per quart any consecutiu el festival Sons Solers a la finca mas Solers, un palauet d'estil renaixentista de finals del segle XIX. Les premisses del Sons Solers són clares: apostar per la música catalana i, al mateix temps, poder oferir un entorn natural i tranquil per tal que el públic en pugui gaudir. “El festival té segell propi –va comentar Cristina Martínez, la directora de la finca mas Solers durant la roda de premsa de presentació, en què es van donar a conèixer els quatre artistes d'aquesta edició–. El nostre objectiu és donar sensació de proximitat i apostar pels artistes de km 0”. Sopa de Cabra serà el cap de cartell de l'actual edició del Sons Solers, que cada any porta artistes consolidats i amb novetats del panorama català. Compartiran espai amb Mazoni –que presenta el seu últim àlbum Carn, os i tot inclòs–, Judit Neddermann i Maria Arnal i Marcel Bagés.

“Per nosaltres, haver aconseguit el sold out en l'anterior edició ha significat la consolidació d'aquest projecte que va néixer de manera molt humil i ha anat creixent”, va explicar Jordi Bernet, el director del festival. Les entrades, gratuïtes per als menors de dotze anys, van sortir a la venda ahir a un preu de 25 euros.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia

llibres

Immigració obligada narrada pels protagonistes

Barcelona
opinió

Independent i acollidora

LaBGC
Artista

“Coneixes gaires escoles amb bons edificis i prou personal?”

girona
novetat editorial

Nova antologia de la poesia de Vicent Andrés Estellés

Barcelona
cultura

Mor la periodista Cultural Anna Pérez Pagès

televisió

‘Sense ficció’ estrena dimarts a TV3 ‘Qui va matar Cachou?’

Barcelona

Clara Gispert, canvi i plenitud

girona
festival

Convivència i músiques del món en el quart Festival Jordi Savall

Barcelona
Crítica

A la recerca de la tradició perduda