cultura

festival de lectura

El Festival Eva ‘alça la veu’ al Penedès

En Veu Alta (Eva) arrenca la seva programació artística aquest divendres i s’allargarà fins a l’11 de juny a una quinzena de municipis del Penedès. El festival, que impulsa la contista Jordina Biosca, reivindica l’art de llegir en veu alta, amb el mínim de dramatúrgia. Un dels exemples més evidents són les accions Eva 354, en què es convida el públic a llegir textos propis o els seus preferits o compartir l’escolta amb la resta de l’audiència. També hi cap programació professional, per a adults i familiars, com pot ser l’Acorar de Toni Gomila o la dramatúrgia de Mea Culpa sobre El darrer dia del Cafè de la Granota. O la presentació de les cançons de 45 cerebros y un corazón de Maria Arnal i Marcel Bagés.

L’Eva busca espais insòlits i actuacions específiques per sorprendre l’espectador. Si a Cocina límite, una cena en tres actos hi ha la possibilitat de fruir-ho amb una degustació, amb A tres bandes conviden a una narració itinerant amb els tres actors que separen el públic en tres grups. Biosca, juntament amb Anna Subirana i Sylvia Kuchinow, fa un homenatge a l’artista de teatre d’ombres Mercè Gost (Gost, la Mercè) al claustre de Sant Francesc de Vilafranca amb una proposta que casa narració, veu cantada i música i ombres, respectivament.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia