Música

concurs musical

Awaken The Nightmare, Koalanú, Krit i Teoria del Qua, ‘destacats’

Els grups Awaken the Nightmare (Amer), Teoria del Qua (Lloret), Koalanú (Figueres) i Krit (Banyoles) han passat a la gran final del novè concurs de música jove de les comarques gironines Destaca’t , que es farà el 30 de juny a La Mirona de Salt. Awaken the Nightmare i Teoria del Qua van ser seleccionats en la primera semifinal, que va tenir lloc el 27 de maig a Santa Coloma de Farners, i Koalanú i Krit, en la segona semifinal, que estava prevista per al divendres 2 de juny al parc de les Aigües de Figueres, però que la pluja va obligar a ajornar fins l’endemà, a la sala Èpic de Vulpellac.

El premi del concurs és l’oportunitat de tocar en el concurs Música Jove, en el marc de l’Acampada Jove 2017, el “festival politicomusical” dels Països Catalans, que tindrà lloc a Montblanc del 13 al 15 de juliol. En el Música Jove hi participen els guanyadors dels diferents concursos territorials, com ara el Destaca’t, i el grup que rebi el primer premi podrà actuar l’any vinent a l’escenari principal de l’Acampada Jove, com aquest any ho faran els igualadins JoKB, guanyadors l’any passat del concurs Pàmpol Roig del Penedès i l’Anoia.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia